Bättre sent än aldrig brukar man ju säga..

God fortsättning folket! Sist vi hördes så var tonen inte precis den muntraste, men idag är det ändring på det. För den senaste månaden har det verkligen hänt saker som påverkat hur livet 2018 kommer bli.

December har bjudit på arbetsintervjuer, ilska, mycket ps4, mysiga julfiranden, jobb och ett riktigt mysigt nyårsfirande.

Trots mycket stress och tårar över min arbetssituation, saknad av min andra hälft och tuffa beslut, så blev 2017 ett riktigt bra år för mig. Året bjöd på massa kärlek, upplevelser och skratt. Bästa med året som passerat är helt klart midsommar som spenderades på Defqon.1 och att jag spenderat hela året som sambo med den mest fantastiska och underbaraste killen som jag någonsin mött.

Som pricken över i:et så avslutades året med vetskapen om att 2018 bjuder på ett nytt jobb och minst en resa utomlands. Kan verkligen inte vara mer taggad på 2018! Så nu släpper jag allt och alla som dragit ner mig under året, och lämnar det kvar i 2017, och så fortsätter jag in på 2018 som en lyckligare människa!