Tack 2015, Välkommen 2016

Det är svårt att förstå hur snabbt det här året har gått. Och även om andra inte är stolta över mig så är jag iallafall stolt över mig själv. 

I början på året så blev jag klar med min kurs i juridik och har nu därför 15 Hp. Därefter började jag min intensivkurs för att ta körkort, vilket jag lyckades med den 3 mars. Därefter var jag på arbetsintervjuer och det ledde till att jag fick världens bästa sommarjobb och lärde känna helt underbara människor. Sommaren bjöd därför på mycket jobb, festande och även fastlandsbesök. Åkte även till Göteborg med min andra hälft. Min syster köpte hus och även katt, vilket nu har blivit min lilla ögonsten. 

Under hösten har jag jobbat extra på båten så mycket jag kunnat och för en vecka sen kom jag hem till Sverige igen efter att ha spenderat 1 vecka på Gran Canaria med min andra hälft. Jag missade julafton men har haft många trevliga dagar med syster,Erik och nu även Tony.

Ikväll blir det nyårsfirande här i Flen med min andra hälft. Får alltså avsluta det här året och börja nästa år med min andra hälft. Det är ju synd att klaga.

Ta det lugnt i dimman och gott nytt år!