Spring för livet.

Under en veckas tid har mitt liv endast kretsat kring tvprogrammet spring, sorglig men sant. Och ärligt talat så har det varit så jävla skönt, att få låta kroppen vila och slippa känna massa måsten. Trots att psyket alltid är stressat med massa tankar så har iallafall kroppen fått vila.
 
I fredags blev det girls night med bästa Linn som jag inte träffat på evigheter.
Hade en riktigt bra kväll med massa tjejsnack. Idag blev det att göra lite nytta iallafall. Sorterade upp all tvätt från i torsdags, tog en powerwalk och sen blev det såklart att se lite spring haha. Äsch vad gör det om 100 år.
 
Trots att all ledighet har varit skön så känner jag mig mer än redo att jobba igen. Att alltid ha en ständig stress i huvudet att jag behöver tjäna pengar och göra något vettigt, håller på att förstöra mitt psyke. Nej pengar är inte allt, men att inte känna sig misslyckad är det viktigaste som finns för mig. Och att inte göra något,får en verkligen att känna sig som misslyckad. Men allt löser sig förr eller senare, hoppas jag.
 
Ibland så förstår man kanske inte varför vissa människor gör de val som de gör eller varför vissa människor tas ifrån en allt för tidigt. Men sanningen är att det finns nog ingen vettig förklaring till allt ont som händer. Utan sanningen är nog att vi egentligen borde sluta leta efter förklaringar och istället lära oss acceptera det som hänt och gå vidare. För sanningen är att det spelar ingen roll hur många månader eller år som passerar, vissa sår kommer aldrig att riktigt läka, oavsett med eller utan en förklaring.
Universum bjuder på ett mysterium, och oavsett om man gillar det eller inte så är man en del utav det.