Smiling like never before !

Folkrace idag igen, var bäst. För fick även världens underbaraste samtal som verkligen gjort min dag ! Älsklingen Emil ringde och meddelande att han kommer till Gotland den 20 juni, alltså om 3 veckor :D Så sjukt glad,vill bara att tiden ska gå nu !

Så just nu ser det mesta ljust ut, ska bara fixa en sak imorgon och om det går som jag vill så lär allt vara toppen. Hoppas, hoppas, hoppas att det går som jag vill !

Suttit ute och plugga lite inför provet imorgon,hur det kommer gå bryr jag mig ärligt talat inte om... Men nu ska jag iallafall plugga lite till bara och sen blir det väl att börja med maten, ensam hemma med syster så vi får väl se hur det kommer gå att grilla x'd

Grattis på mors dag mamsen ! :)

Emil,min livsglädje. Jag älskar dig <3

Konstigt nog,så verkar jag gladare över det än du. Har du ångrat dig pga det du fick höra? Jag lovar jag fixar det om det nu är så. Jag vill bara inte förlora dig bara för att jag lät mig luras.. Du behöver inte ta hand om mig elr stötta mig igenom det isåfall, bara du inte lämnar mig för om sanningen ska fram så dör jag hellre än förlora dig.