1 årsdagen

Jag är kär, men ibland så tar jag det för givet.

Jag kan vara självisk, envis, gråta för ingenting, ändra mitt temperament på 2 sek och bara vara en hemsk person helt enkelt.

 

Men så kommer det stunder. Stunder som jag tänker på ditt leende. Känslan som jag får i magen när du ler mot mig. Tryggheten, glädjen och värmen när du omfamnar mig efter ha varit ifrån varandra en längre tid.

 

Glädjen och kärleken som jag känner i kroppen varje gång dina mjuka läppar möter mina, när du kommer och omfamnar mig bakifrån när jag diskar eller lagar mat, eller när du bara tar min hand i din.

 

Jag kan ta vårt förhållande för givet ibland. Men så minns jag,hur lyckligt lottad jag är över att ha funnit min själsfrände och att jag fallit för min allra bästa vän. Du känner mig utantill och vet allt om mig, både mina bra sidor och mina dåliga. Och du accepterar mig precis som jag är,oavsett allt.

 

Du är det bästa som har hänt mig, och trots att jag ibland beter mig som en idiot, så är jag så lycklig att jag har dig i mitt liv. Jag älskar dig, grattis på ettårsdagen älskling.